Tips og trips til at skabe din kærestes stilsikre look

Fashion on man

Er du ved at være træt af din kærestes slidte bukser og gamle striktrøjer? Måske kan du nikke genkendende til, at nogle mænd ikke skifter garderoben ud så tit som kvinder, og derfor ender deres klædeskab ofte med at bestå af nogle gamle sager, der trænger til at blive skiftet ud. Men det er her, du kommer ind i billedet! Uanset om din kæreste snart har fødselsdag eller ej, kan du roligt forkæle ham med et flot stykke tøj, så du får lyst til vise ham frem for hele verden. Læs med herunder og få en række råd til, hvilket tøj samt accessories du kan give din kæreste, så han får et mere stilsikkert look.

Skjorter og pæne bukser

Render din kæreste altid rundt med de samme kedelige T-shirts og cowboybukser? Så er det på tide at forære ham en nydelig skjorte. Giv ham en der både kan anvendes til hverdagen og til fester, så der er rig mulighed for at få ham i den. Hvis du er i tvivl om farven, er en hvid eller sort skjorte altid en klassiker, som skaber et enkelt, men samtidig stilfuldt look. Til den pæne nye skjorte kan du overveje at anskaffe ham et par smarte bukser. Et par grå eller blå chinos går ufattelig godt sammen med en simpel skjorte. Arbejder din kæreste på et kontor, kan du desuden give ham et par flotte, mørke stofbukser, som med sikkerhed vil passe perfekt ind i arbejdsmiljøet.

Enkle T-shirts og trøjer

Hvis din kæreste holder af at gå i T-shirts og ikke har lyst til at bytte dem ud med skjorter, kan du prøve at foreslå ham en pæn og simpel T-shirt uden prangende motiver, der nemt gør looket useriøst. Måske vil din kæreste også sætte pris på noget økologisk tøj til mænd, hvis han holder af at gøre en forskel for miljøet. Find for eksempel et bredt udvalg af simple og pæne T-shirts lavet af det lækreste økologiske bomuld på denne hjemmeside. Er din kærestes striktrøje ligeledes ved at være for gammel og kedelig at se på, er en navy eller lysegrå striktrøje en perfekt og stilsikker løsning i disse kolde tider.

Accessories

Når din mand har fået styr på tøjet, er det tid til at udforske diverse accessoires. Til de pæne chinos skal der selvfølgelig være et pænt bælte. Vælg her et klassisk og smalt sort bælte med en ikke-dominerende spænde, som din kæreste også kan bruge til andre bukser. Derudover er et par flotte, lækre handsker og et smart tørklæde hertil stilsikre must-haves i vinterkulden. Og skal du for alvor forkæle din kæreste med den flotteste accessory til det nye look, skal du ind i guldsmedeforretningen for at kigge på ure. Et stilfuldt og maskulint ur kan gøre underværker for din kærestes nye look og betyde meget for hans personlige stil. Vælg for eksempel et ur skabt med den danske minimalistiske ånd i tankerne eller et ur med lækre materialer og et urbant udtryk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*