Sådan får du en god stil

Woman in leather

Hvis du er træt af altid at gå i det samme tøj og føler, at der trænger til at ske noget nyt og spændende i din garderobe, så er du ikke den eneste – de fleste kvinder elsker at købe nyt tøj og lave forandringer i garderoben. God stil er mange ting, og det kan være svært at finde ud af, hvad der er god stil i 2017. Alligevel kan du følge nogle bestemte tendenser, som viser sig mange steder i modebilledet. Her får du en guide, der kan hjælpe dig til at tage de første skridt på vejen mod en lækker og nutidig opdatering af din stil.

Lyserød og lilla

Lyserød er stadig højeste mode, og nu indtager de forskellige lilla nuancer også modebilledet. Det gælder alt fra mørklilla og aubergine til bordeaux og lyslilla, som alle nemt kan mikses og matches med de fleste andre farver på skalaen for at opnå et lækkert look.

Læder er lækkert

I 2017 er det lækkert at sætte de lidt ”modigere” materialer sammen med de mere vamsede. Det betyder, at du får et gennemført outfit, hvis du for eksempel kombinerer en lædernederdel med en blød strik eller en fin silkebluse. Det skaber en fin kontrast og kan være med til at give et lille pift til hverdagslooket.

Rød

Hvis du vil have en virkelig god stil, skal du ud og shoppe elementer i de sexede og stilrene røde nuancer. Du behøver ikke at være klædt i rød fra top til tå, men kan sagtens nøjes med enkelte røde detaljer i dit outfit. Det kan være et par røde stiletter, en rød frakke eller taske, der lige sætter den røde prik over i’et, så din stil bliver fuldent.

Dyreprint

Leopardprint er igen topmoderne, så du kan med fordel inddrage elementer af dette i din personlige stil og slippe din vilde side løs.

Sporty

Det sporty look er stadig moderne her i 2017, og du kommer ikke udenom det. Bomberjakker, sweatshirts og bukser med sporty detaljer er vejen frem, når du skal opdatere din stil. Dit outfit bliver ekstra lækkert, hvis du sætter de sporty elementer sammen med noget mere feminint som for eksempel en plisseret nederdel eller en fin blondebluse.

God stil fungerer også i fremtiden

Når du skal nytænke din garderobe og sikre en god stil, er det en god idé også at tænke på modetrends i fremtiden. Mange af de tendenser, der fungerer i 2017, fungerer også i 2018 – men det hele bliver lidt modigere. For eksempel vil futuristiske materialer og galaktiske prints for alvor gøre sit helt store indtog i butikkerne, og det vil være topmoderne at sammensætte et outfit af plastik i mange forskellige farvenuancer. Der bliver leget med materialerne, og du kan sagtens sætte læder sammen med uld eller plastik sammen med silke. God stil og mode er allerbedst, når den der bærer det, føler sig tilpas. Du behøver altså ikke slavisk at følge modetrendsene i 2017 for at få god stil, men du kan starte med at vælge nogle af dem, der tiltaler dig mest –  og så bliver du måske mere og mere modig med tiden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*