Sådan bliver du klar til fest og farver

Makeup

Weekenden banker på døren, eller også synes den umådeligt langt væk. Når man glæder sig til noget, er ventetiden lang, og dét kan den især føles, hvis ugedagene er proppet med skole eller arbejde. Weekenden er et frirum, som skal bruges til at koble af og give den gas, og hvad bedre mulighed har man for det end til en god fest?

Måske skal du til bryllup, en 30-års fødselsdag eller bare på en impulsiv bytur med pigerne. Fælles for alle tre fester er, at du selvfølgelig gerne vil se godt ud. Håret, makeuppen, tøjet og selv duften skal sidde lige i skabet, hvad enten du skal indtage sofistikerede cocktails pyntet med rosmarin eller give den gas på dansegulvet til Beyoncés ’Single ladies’. Læs med her og få styr på looket til din næste fest.

Glitter hitter

Lige nu bugner de fleste tøjbutikker af trøjer, kjoler og selv bukser i glitter-look. Og det kan man godt forstå, for det er da noget af det mest festlige, man kan iføre sig. Det er ikke mere end et par sæsoner siden, at glittersokkerne kom frem, og de er i dag næsten allemandseje. Og nu har det festlige stof altså også taget sit indtog i resten af garderoben.

Hvis du vil være sikker på at være festens midtpunkt, så hop i et par cool glimmerbukser med vidde, matchende trøje og et par fede sneakers. Er du til den mere afdæmpede stil, så kombinér en langærmet glittertrøje med en statement-T-shirt over, et par skinny jeans og sofistikerede stiletter. Og husk, vælg en sko med en god, stabil hæl så du kan lave moves på dansegulvet hele natten uden at skulle bekymre dig om ømme fødder.

Fokus på læberne

Snart står årets julefrokoster for døren, og det er en rigtig god undskyldning for at putte din yndlingslæbestift på læberne. Mens sommermånederne har fokus på de lyse læbestiftnuancer, fører den mørke vinter de mørke læber med sig. Gå efter en mørk rød, mat farve, og læg en sort, flydende eyeliner langs de øverste øjenvipper for at skabe et elegant og klassisk look. Dup lidt rouge langs kindbenene for at markere knoglestrukturen og slut af med en god såkaldt ’setting-spay’, hvis formål er at holde makeuppen på plads hele natten.

Prikken over i’et

Hvad end du er at finde på dansegulvet eller er typen, som hænger ved et bord i udkanten af lokalet, så undgår du ikke at komme tæt på andre mennesker til en fest. Det er sikkert som amen i kirken. Og hvorfor ikke dufte godt samtidig? Et sprøjt af din yndlingsparfume er nemlig prikken over i’et.

Der findes parfumer og dufte til enhver anledning. Skal du bruge natten på en mørk, dunkende natklub, kan du sagtens bære en lidt tungere, sensuel duft med noter af musk eller varme krydderier. Er du derimod til sommerbryllup, så gå efter en lidt lettere parfume med nuancer af citrus og friske blomster.

Kan du ikke overskue de mange dufte hos dit lokale parfumeri, så kan du nemt shoppe dufte på nettet. Du kan for eksempel købe din næste parfume hos Cremedelacremeshop.dk, der har et kæmpestort udvalg af dufte til både mænd og kvinder.
Så er du klar til at feste til den lyse morgen – det eneste, du mangler nu, er et glas med champagne, og natten er din.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*