Guide: Få en stilsikker mand/kæreste – læs med her

Stilfuld kæreste

Er du på udkig efter en gave til din stilbevidste mand? Så bør du læse med her. Mode og i særdeleshed tøj og smykker bliver mere og mere populært hos mænd, og det er derfor også nemmere end nogensinde at finde noget smart ude i butikkerne eller på nettet. En mand, der går op i sit udseende, sit tøj og sine smykker, er ofte velset hos kvinderne, og det alene gør, at mange mænd vælger at gå lidt ekstra op i det. Her får du derfor tips til, hvilke ting du kan give den stilbevidste mand i gave, hvis han snart har fødselsdag, eller hvis blot han fortjener det.

Smykker

Smykker på en mand er noget af det, kvinder rigtig godt kan lide – for det meste. Det kommer nemlig meget an på, om det er de rette smykker, og om de vel at mærke klæder manden. Og hvem er bedre til at vurdere det end kvinden i hans liv? Find et maskulint ur, der passer til hans tøjstil, eller gå endnu længere og forsøg dig med et læderarmbånd. Kan din mand bære det, så er han en keeper!

Overtøj

En god jakke kommer vi ikke uden om, så længe vi bor i Danmark i vinterhalvåret. Der findes et utal af forskellige typer og modeller, og du bør derfor starte med at overveje, hvilken type han er til. Ønsker han sig en lang frakke, en varm dynjakke eller noget helt tredje? Eksempelvis er pilotjakker blevet in det sidste stykke tid, og derfor er disse i særdeleshed nemme at finde online. Du kan finde pilotjakker til mænd i alle de farver, du kunne tænke dig, så det er bare at vælge.

Fodtøj

Jakker, smykker og lækre sko går (som oftest) hånd i hånd. Et par velpudsede sko kan få selv den mest generte pige til at blive vild i varmen – eller de kan i hvert fald imponere hende. Er din mand ikke til den fine slags, så er et par sneakers også en mulighed. Sneakers behøver langt fra at afspejle ”Randers”, og du kan faktisk få rigtig mange, der passer perfekt til et par pæne jeans.

Til garderobeskabet

Hvis din mand går op i sit tøj, går han muligvis også op i, hvordan det bliver præsenteret – eller plejet. Du kan derfor også overveje at give ham en damper, så han kan dampe sine skjorter og jakkesæt. Det kan også være, at et pudsesæt til hans sko vil vække glæde. Har du tidligere bemærket, at han mangler lidt skabsplads til alt det flotte tøj, kan du også gå den praktiske vej og give ham et ekstra klædeskab. Sidstnævnte er også en snedig måde, hvorpå du kan fortælle ham, at du er klar til at flytte sammen, hvis I ikke allerede bor sammen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*